Myyntikirjallisuus

MYYNTIKIRJALLISUUS 

Asiakaspalvelu A:sta O:hon Asiakaspalvelu a/o

Tietopaketti asiakaspalvelun parantamiseksi!

Neuvoja, ideoita ja harjoitustehtäviä palvelun laadusta kaikille, jotka ovat tekemisissä asiakkaiden kanssa. Yrityksen koulutuksesta vastaavalle on saatavana ohjaajan aineisto ja valmis kalvomateriaali.

Tilaa Asiakaspalvelu A:sta O:hon tästä!

Miten myydä hinta? Miten myydä hinta

Opi menestymään hintaneuvotteluissa!

"Liian kallis!", "Ei ole rahaa...", "Kilpailija on edullisempi...". Mitä sinun kannattaa vastata? Kirja sisältää 66 menetelmää, käytännön esimerkkejä, testejä ja harjoituksia, joiden avulla opit vastaamaan hintaa koskeviin kysymyksiin vakuuttavasti ja myymään kannattavammin.

Tilaa Miten myydä hinta tästä!

Hintastrategia ja -taktiikkaa Hintastrategia

Oikean hinnoittelun avulla parempaan tulokseen!

Kirja sisältää erilaisia hinnoittelumenetelmiä myynnin onnistumiseksi ja paremman tuloksen aikaansaamiseksi. Aiheina ovat mm. hintatarjousten tekeminen, suosituimmat hinnnoittelumenetelmät, hinnankorotuksen naamioiminen, tulevaisuuden hinnoittelun avaimet.

Tilaa Hintastrategia ja -taktiikka tästä!

Lisämyyntiä kysyen ja kuunnellen Lisämyyntiä

Oikean kysymys- ja kuuntelutekniikan avulla onnistut!

Millä kysymyksillä herätetään asiakkaan kiinnostus? Miten asiakkaan tarpeet kartoitetaan? Kirjassa käsitellän kaupan onnistumisen kannalta tärkeät kysymykset ja perehdytetään aktiivisen kuuntelun psykologiaan. Sisältää käytännön esimerkkejä ja harjoitustehtäviä.

Tilaa Lisämyyntiä kysyen ja kuunnellen tästä!

Puhelimen tehokas käyttö myyntityössä Puhelimen tehokas käyttö

Laatua puhelinmyyntiin!

Kaikki oleelliset puhelinmyynnissä tarvittavat tiedot, taidot ja apuvälineet. Lisäksi testejä ja harjoituksia, joiden avulla voit kehittyä rautaiseksi telemarkkinoinnin ammattilaiseksi. Yli 200 vinkkiä ja suositusta! Mukana ohjeet myös kouluttajille.

Tilaa Puhelimen tehokas käyttö myyntityössä tästä!

Miten saada aikaan kaupan päätös? Kaupan päätös

Tehokkuutta kaupankäyntiin!

Kirja sisältää käytännön tietoja, neuvoja, ideoita ja harjoituksia, joita hyödyntämällä teet asiakaalle ostamisen helpoksi. Aiheina muun muassa oikean ilmapiirin luominen ja säilyttäminen, ostosignaalit, oikea päätöshetki ja strategiaset neuvot kaupan päättämiseksi.

Tilaa Miten saada aikaan kaupan päätös tästä!

Miten myyjät motivoivat itseään ja menestyvät myyntineuvotteluissa? Miten motivoida itseään

80% myyntimenestyksistä johtuu itsemotivoinnista!

Kirjassa käsitellään seitsemää erilaista myyjille tarkoitettua motivoitumismenetelmää. Siitä selviää, miten myyjä voi vahvistaa uskoa omaan menestymiseensä ja näin saada aikaan parempia myyntituloksia.

Tilaa Miten myyjät motivoivat itseään ja menestyvät myyntineuvotteluissa tästä!

Valitusten menestyksellinen käsittely Valitusten käsittely

Käytännön neuvoja valitusten menestykselliseen käsittelyyn!

Sisältää runsaasti neuvoja, ideoita ja harjoituksia, joiden avulla voi hoitaa valitukset menestyksellisesti ja säilyttää valituksen tehneen asiakkaan. Kirjassa käsitellään niin puhelimitse, kirjallisesti kuin myös henkilökohtaisesti saatujen valitusten hoitaminen.

Tilaa Valitusten menestyksellinen käsittely tästä!

44 tavallista asiakkaiden esittämää vastaväitettä ja parhaat vastaukset 44 vastaväitettä

Opi käsittelemään vastaväitteitä oikein!

"Palaatko asiaan kuukauden kuluttua...", "Ostamme keskitetysti", "Ei ole aikaa...". Kirja kertoo miten reagoida 44 yleisimmin kuultuun vastaväitteeseen. Vastaukset ovat peräisin menetyviltä myyjiltä, jotka ovat käyttäneet niitä jo vuosia.

Tilaa 44 tavallista asiakkaiden esittämää vastaväitettä ja parhaat vastaukset tästä!

Myyntijohdon tavallisimmat ongelmat Myyntijohdon ongelmat

Hyödyllistä asiaa myyntijohdolle!

Tämä jatkuvaan käyttöön tarkoitettu myyntijohdon käsikirja sisältää esimerkkejä tyypillisistä myyjiin liittyvistä ongelmista ratkaisuehdotuksineen. Kirjan avulla opit neuvottelemaan tuloksellisesti myyjien kanssa.

Tilaa Myyntijohdon tavallisimmat ongelmat tästä!

Myyjä psykologina Myyjä psykologina

Vaikeista neuvotteluasemista kaupan päättämiseen!

Myyntineuvottelu voi olla joskus vaikeaa. Menestyminen oon varmempaa, kun hallitset myyntipsykologian 10 lakia: vastavuoroisuus, niukkuuden viehätys, pyrkimys johdonmukaisuuteen, aktivointi, yhteistyö jne. Sisältää myös harjoitustehtäviä.

Tilaa Myyjä psykologina tästä!

20 Steps to Successful Selling 20 steps

20 vaiheen kautta menestyväksi myyjäksi!

Kirjassa kerrotaan englannin kielellä vaihe vaiheelta, miten pystyt myymään menestyksellisemmin. Kirjassa on tapauskohtaiset käytännön esimerkit ja heti sovellettavissa olevat ohjeet. Kirjasta löytyy jokaista myynti-tilannetta varten oikeat ammattisanat. Kaksinkertainen hyöty - kehität kielitaitoasi ja opit myymään tuloksellisesti!

Tilaa 20 steps to Successful Selling tästä!

Kirjojen hinnat: 1 kpl á 67 € / 2-4 kpl à 49 € / 5-9 kpl á 44 € / 10 kpl tai enemmän á 39 €.

Määräalennukset per kirja.

 

Kirjaset: Kirjaset

Myyntityön ongelma-alueita käsittelevää aineistoa jokaiselle työntekijälle!

 

Tehokas neuvottelu - tehokas valmistelu, yhteydenottovaihe, neuvotteluprosessit,  vaikuttaminen kehon avulla, valtataistelu neuvotteluissa, psykologia hinnankäsittelyssä.

 

Opi pitämään puolesi -  tunteiden vapauttaminen,  empatia, vihan oikea käsittely, ensivaikutelma, suhtautuminen asiakkaaseen, osaa sanoa ei!

 

Väittelytaitoa myyjille -  asiakkaan vakuuttaminen, argumenttien käyttö,  vastaväitteiden käsittelytapoja, asiakkaan tarkkaavaisuuden voittaminen.

 

Myyjän henkilökohtainen kehitys -  muistin harjoittaminen, rentoutustekniikka, itsetutkiskelu, kuuntelutaito,  psyykkinen harjoittelu, ajankäytön suunnittelu.

 

Käytännön neuvoja myyntityöstä - millainen on tehokas myyjä, oma myyntiprofiili, paranna lähtöasemiasi, kun asiakas sanoo, että kilpailija on halvempi.

Tilaa kirjanen tästä!

Kirjasten hinta on á 25 €.

Hintoihin lisätään toimituskulut ja alv (9%).